Disney пусна първия официален трейлър на Питър Пан и Уенди“ - най-новата

...
Disney пусна първия официален трейлър на Питър Пан и Уенди“ - най-новата
Коментари Харесай

Питър Пан, Уенди и първата чернокожа жена, която ще изиграе Тинкърбел

Disney пусна първия официален трейлър на „ Питър Пан и Уенди “ - най-новата екшън акомодация на студиото, в която обичаните основни герои на класическата анимация на Уолт Дисни от 1953 година се изправят пред редица рискове.

Този филмов откъс е дълго чакан за почитателите на Disney след ексклузивните първи фрагменти, които студиото показа по време на D23 Expo през септември. Той демонстрира спиращи дъха визуализации на Невърленд и предвещава цялостна с екшън борба сред Уенди и избухливия изверг от кино лентата, капитан Хук.

Режисиран от Дейвид Лоуъри, идният филм е с присъединяване на Александър Молони и Евър Андерсън в основните функции на Питър Пан и Уенди. Заедно с тях Джуд Лоу играе ролята на капитан Хук, а Яра Шахиди написа история като първата чернокожа жена, която в миналото е поела ролята на Тинкърбел.

Припомняме, че Disney+ се чака да пуснат още една акомодация на класическа анимация с чернокожа актриса в основната роля. Още през 2019 година Disney оповестиха, че точно Хали Бейли ще е новата Малка нимфа, което предизвика вълна от неодобрение. Какви ще са реакциите тук, остава да разберем.



Историята наблюдава приключенията на постоянно младия Питър Пан, който отмъква младо момиче на име Уенди, с цел да се причисли към него в митичната земя Невърленд - място, където тя също може да се разхожда свободно, без да се опасява, че ще порасне. Техните хитрости обгръщат гамата от всички фантастични неща, от среща с русалки през пирати до феи, до момента в който се любуват на безграничния оптимизъм на детството.

Други членове на актьорския състав включват Джошуа Пикъринг, Якоби Юп, Джим Гафиган, Ноа Матюс Матофски, Себастиан Билингсли-Родригес, Алиса Уапанатяк, Феликс де Соуса, Моли Паркър, Алън Тудик, Даяна Цой, Келан Еди, Флорънс Бенсберг и други Адам Борба и Томас М. Хамел са изпълнителни продуценти на кино лентата, а сюжетът е написан от Лоуъри и Тоби Халбрукс.

Седем години след премиерата на „ Пан “ на режисьора Джо Райт и 31 години след „ Куката “ на Стивън Спилбърг, „ Питър Пан и Уенди “ е най-новият опит за акомодация на истинския филм на Уолт Дисни – макар че историята действителните корени датират от далечната 1904 година с творбата на драматурга Дж. М. Бари, „ Питър Пан, или момчето, което не искаше да порасне “.

„ Питър Пан и Уенди “ ще се излъчва на 28 април по Disney+.
“Малката нимфа ” е все по-близо, само че феновете наподобяват недоволни
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР